0Solgte
0Ledige
0 Menu
Bliv kontaktet
Menu

Boligerne

Lejlighederne i stueplan har udgang til terrasser - og lejlighederne på de øvrige etager har udgang til altaner. Langt de fleste lejligheder har enten to terrasser eller to altaner.

Der er skønne gårdrum med læ fra flere sider, grønne oaser med beplantning og ophold til leg og aktiviteter.

En større del af bygningens stueetage vil blive anvendt til erhverv med offentligt tilgængelige funktioner. Derudover indrettes der en stor p-kælder, hvor der vil blive udbudt p-pladser til salg.

Se hvilke boliger der er ledige her

Materialer

Facadeelementer beklædt med natursten og glaspartier samt altaner med glasværn er medvirkende til at give SHIP sin egen elegante identitet.

Mellem lejlighedernes faste ydermure monteres høje glaspartier. De høje glaspartier er til fordel både for udsigten og for udnyttelse af dagslyset. Derfor er der også glasværn på altanerne. Mellem de enkelte lejligheder er altanerne adskilt af anden afskærmning.

Gulve i opholdsrum udføres som massive egeplanker i enten natur eller hvid. I badeværelser (og bryggers, i de lejligheder hvor det findes) er gulve med klinker i natursten.

Opvarmning af lejlighederne sker via gulvvarme. Lejlighedernes opholdsrum vil fremstå lyse med hvidmalede vægge og lofter. Inventar i køkkener og badeværelser vil være lyse elementer med grebsfri fronter.


Arkitekturen

SHIP er tegnet af de internationalt anerkendte arkitekter fra ARKITEMA Architects. De har haft emner som kvalitet, kontekst, æstetik, stoflighed og ærlighed som omdrejningspunkt, da stregerne til bygningen blev sat.

De enkelte boliger er tegnet med fokus på bl.a. indretning, lys og udsigt. Der findes mange forskellige typer og størrelser af lejligheder i byggeriet, så prislejet spænder vidt og henvender sig til mange.

Læs mere om området omkring SHIP

Download